Eltex Sähkö ja Automaatio

Eltex on vuonna 2005 perustettu kiinteistöautomaation ja sähköurakoinnin osaaja.

Toteutamme kiinteistöautomaatioasennuksia monille eri järjestelmätoimittajille mm. (Fidelix, Schneider, Assemblin). Urakoimme niin isot kuin pienetkin kohteet, säännöllisesti, luotettavasti ja aikataulut huomioon ottaen.

Sähköurakointiin yrityksellämme on S2-urakointioikeudet. Sähköurakoinnissa olemme erikoistuneet saneerauskohteisiin ja kaikenlaisiin vika- ja huoltopalveluihin.

Varsinkin julkisen rakentamisen puolella aikataulut ovat tiukkoja tai saattavat muutua kesken projektin, jolloin vaaditaan joustavuutta aikatauluissa ja työajoissa. Näihin vaatimuksiin me Eltex:ssä olemme valmiita sopeutumaan, jotta projektit saadaan hoidettua joustavasti ja onnistuneesti eri urakoitsijoiden kanssa. Toteutamme sen mitä asiakkaalle olemme luvanneet.

Ajankohtaista

08
08.2016
Kesä 2016 lomat vietetty.

Hei,Vuosi 2015 oli sen verran rankka Eltex osalta joten kaikille miehille varmaan lomat olikin tarpeen. Nyt on akut ladattu ja täynnä uutta intoa uusiin haasteisiin vuoteen 2016.T: Eltex

...
11
08.2013
Eltex suorittanut KNX sertifikaation

Eltex Sähkö ja Automaatio Oy:stä on Mikko Juvonen ja Ari-Matti Karhu suorittaneet menestyksekkäästi KNX-Partneruuden vaativan Sertifikaatio kokeen.

05
08.2011
Eltexin kotisivut

Eltexin uudet kotisivut julkaistiin.